Over Mission2Drive

Nascholingsopleider in transport en logistiek

Erkend opleider,
CCV gecertificeerde opleidingen

30 jaar praktijkervaring
in transport en logistiek

Aangepast op jouw behoefte
klassikaal of met e-learning

Incompany: dichtbij de praktijk
én vlakbij huis

Missie

Wij geloven dat goed opgeleide chauffeurs het hart zijn van elk transportbedrijf. Onze missie is om de beste nascholingscursussen voor chauffeurs te bieden, zodat ze kunnen uitblinken in hun werk en het bedrijf waar ze werken naar grotere hoogte kunnen tillen.

Michiel van der Ent Braat, oprichter van Mission2Drive, heeft zelf jarenlang gewerkt in de transportsector en heeft de uitdagingen en kansen die er zijn van dichtbij meegemaakt. Hij zag de behoefte aan kwalitatieve nascholing voor chauffeurs en besloot zijn kennis en ervaring te bundelen om een bedrijf op te richten dat hierin voorziet.

We zijn gepassioneerd door transport en toegewijd aan het leveren van de beste nascholingscursussen voor chauffeurs. We bieden zowel praktische als theoretische trainingen die relevant zijn voor chauffeurs van alle niveaus.

We begrijpen dat elke transportonderneming uniek is, en daarom werken we samen met onze klanten om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen de chauffeurs te transformeren van gewoon goed naar uitstekend.

Eigenaar Mission2Drive

Michiel van der Ent Braat heeft jaren lang gewerkt als nationaal- en internationaal chauffeur. Voor TLN heeft hij als docent gewerkt, hier heeft hij ontdekt dat het overdragen van kennis iets is wat hem goed ligt. Als chauffeur heeft hij zelf verschillende vakbekwaamheidscursussen gevolgd. Sommige cursussen waren goed maar anderen waren matig en dat kan beter. Inmiddels is hij WRM-rijinstructeur met vakkennis op het gebied van transport en logistiek, zowel op de vrachtwagen als op de werkvloer. Voor chauffeurs verzorgt hij rijopleidingen, trainingen en code 95 cursussen, maar hij leidt ook nieuwe chauffeurs op.

Kennis en ervaring:

Dieplader, Winkeldistributie, Waarde transport, Geconditioneerd vervoer, Stukgoed, Luchtvracht, Zeecontainer transport, Autotransport, Asfalttransport, Containertransport met autolaadkraan, Haakarm en aanhanger, Meeneemheftruck en heftruck, Reachtruck, EPT, Cross docking.

Scroll naar boven