Nascholingscursussen met Code 95

Verbeter de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs met onze praktische cursussen

Erkend opleider,
CCV gecertificeerde opleidingen

30 jaar praktijkervaring
in transport en logistiek

Aangepast op jouw behoefte
klassikaal of met e-learning

Incompany: dichtbij de praktijk
én vlakbij huis

Investeer in de ontwikkeling van uw chauffeurs met onze nascholingscursussen

Als je in de transportsector werkt, weet je dat de regels en voorschriften voortdurend veranderen. Wij bieden relevante trainingen die je nodig hebt om je chauffeurs up-to-date te houden en hen te helpen zich te ontwikkelen als professionals.

SOOB-Subsidie

Ben jij opzoek naar een manier om werknemers te laten groeien in een snel veranderende sector?

Onze transportopleidingen komen in aanmerking voor SOOB-subsidie, hiermee kun je een deel van de kosten dekken. Help je bedrijf vooruit met onze chauffeursopleidingen en logistieke trainingen en maak gebruik van de SOOB-subsidieregeling.

Over Mission2Drive Transportopleidingen

Mission2drive Verkeersopleidingen bestaat sinds 2021. Met maar liefst 30 jaar praktijkervaring hebben wij kunde om te werken met uiteenlopende soorten materieel en lading. Samen met de meest recente kennis van lesgeven is dát is nou juist onze kracht!

Vanuit Friesland geven wij opleidingen op locatie voor Chauffeur LZV en diverse Code 95 cursussen. Verder kun je bij ons terecht voor het heftruck- en terminal trekker certificaat en voor rijlessen BE.

Het succes van onze opleidingen zit hem in onze manier van werken, iedere cursist is uniek en heeft een eigen benadering nodig. Wij zijn pas tevreden als we samen een geslaagd resultaat hebben bereikt en begeleiden je graag naar de eindstreep.

Advies nodig?

Interesse in een cursus of opleiding maar kun je wel wat advies gebruiken? Vraag hier een adviesgesprek aan.

Scroll naar boven